Preamaritul Zeus

October 9th, 2006

Am fost zilele trecute prin Cora si m-am gandit sa impartasesc cu voi sublimul text pe care il recita Zeus. Cum, care Zeus? Maimutoiul Domnul care statea cocotat pe un podium de 10-15 cm inaltime, in mijlocul Esplanadei, cu un microfon in mana si ne povestea despre noile promotii.

Cora implineste trei ani. Trei ani de zile in care v-a obisnuit cu preturi mici si hiperoferte. Numai acum puteti profita de puterile lui Zeus cumparand produse trasnite la preturi fresh. Numai in Cora preturile scad din 15 in 15 minute.”

dupa 2 minute

“Anunt important: Eu, preamaritul Zeus, am sa ma indrept catre un loc si am sa arunc cu fulgere facand reduceri. Eu atotputernicul Zeus, sunt aici langa papetarie si am sa arunc cu fulgere in … [insert product here]. Beneficiati de aceasta reducere timp de 15 minute.”

Mentionez ca transcrierea este foarte precisa fiindca am inregistrat “poezia” pe mp3-player. Reducerile erau de la 5 ron (majoritatea) la 400 ron (la un aparat foto digital); eu ii banuiesc demult pe cei de la Cora ca fac magarii; e destul de greu sa faci reducere de 50% unui produs de 8 milioane si totusi sa scoti profit. Mai ales ca aparatele foto digitale nu sunt produse cu care sa incerci sa faci volum mare de vanzari. Deci nu merge sa scoti 5 ron profit/produs. Si sunt destul de sigur ca nu voiau sa scape de produsele respective. Hipermarketurile, din cate stiu eu (corecteaza-ma Mihai) lucreaza cu plata la vanzare.

Oricum, script-ul mi se pare usor penibil. Voi ce ziceti ?

Tagged ,

§ 0 Responses to Preamaritul Zeus"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *