Personal Development School

March 4th, 2008

Adica pentru ei este post-ul fiindca ramasesem dator cu o poveste. Rezumatul e asta:

Acum cativa ani am invatat ca ar trebui sa imi placa mai mult cartofii prajiti, fiindca aveam un prieten care statea cu 2 etaje sub mine si, de fiecare data cand venea pe la mine, imi spunea ca tocmai a facut maica-sa niste cartofi si ma intreba daca nu as vrea sa imi aduca si mie. Si cam voiam. :) Apropo de asta, cam in ce fel credeti ca arata atunci succesul ala pe care altii il vad la tine, cel despre care vorbeam astazi? :)

Anyway, cam atunci mi-am dat seama ca, in antreprenoriat, “masini, bani si femei” e o metafora inspirata pentru “multi cartofi prajiti”. :)

Multumesc.

§ 0 Responses to Personal Development School"

 • Ovidiu Miron says:

  :)

 • Ligia says:

  Chiar ma gandeam azi dupa ce-am plecat de la PDS ca ai uitat sa ne spui povestea cu cartofii prajiti :D
  Noua ne-a placut, poate mai vii in astea 2 saptamani

  Semnat, idolul tau :))

 • goriulian says:

  :)) Foarte tare!!! :P KISF: Keep it short and fried.

 • Andrei Rosca says:

  Ligia: daca ti-ai adus aminte ca n-am zis-o inseamna ca-i bine si n-am vorbit (chiar) singur :)

 • Anca says:

  Acum vroiam si eu sa te intreb care era poanta cu “cartofii prajiti”…ma bucur tare ca a fost elucidat misterul inainte sa te “tragem noi de maneca”:) ceea ce arata ca si pt tine intalnirea de azi a fost importanta…Nu voi incerca sa te flatez spunandu-ti lucruri pe care deja le stii de genul: a fost extraordinar,mi-a placut sinceritatea ta si mestesugul cuvantului etc…de lucrul acesta ti-ai putut da seama singur privind zambetele de pe chipurile noastre de la sfarsit.In schimb tin sa subliniez faptul ca in sala au fost multe urechi ce te-au ascultat si nu numai…te-au si inteles:) Eu de exemplu mi-am creionat o idee de care sunt f bucuroasa si iti multumesc pt asta!

 • Andrei Rosca says:

  Multumesc mult, Anca.
  Da, a fost importanta si pentru mine.

 • Zapacita says:

  Si eu ma gandeam pe drum spre cantina la cartofii tai prajiti:))

  Mi-a placut mult trainingul de astazi dintr-un motiv foarte aiurit si anume ca initial nu eram de acord cu tine si imi pareai excesiv de pragmatic iar la jumatatea timpului alocat am inceput sa zambesc si sa ascult un om vorbind despre vise si despre cat de oribil este sa ucizi visul cuiva, foarte sincer si natural- pentru asta am apreciat intalnirea de astazi foarte mult, ma rog nu numai pentru asta dar a contat foarte mult.

  Succes!

  Ana Maria

 • Andrei Rosca says:

  Ma bucur, Ana Maria :)
  Succes si tie!

 • Nona says:

  Iti multumesc pentru tot ce ne-ai spus la training. Eu mi-am dat seama unde gresisem si am si schimbat niste lucruri exact in ziua aceea :)

 • Andrei Rosca says:

  Si nu ne zici si noua, Nona? :)
  Si eu multumesc pentru invitatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *