Oooorice.

October 28th, 2006

Discutam dimineata cu doua cunostinte despre faptul ca in Romania se fura ORICE. Da’ absolut orice. Stiti voi… creditul pentru oooorice :)

Asa am ajuns sa aud urmatoarea intamplare care s-a petrecut acum cateva zile. Mi s-a parut amuzanta asa ca v-o zic si voua:

Tipul cu care vorbeam tocmai isi renoveaza prin casa si, printre altele a cumparat niste gresie (vreo 10-15 cutii). Ajutat de un prieten a schimbat gresia din casa si, evident, ca a ramas cu un colt al casei plin de moloz (in mare parte vechea gresie sparta). Oamenii s-au gandit sa puna tot molozul in cutii astfel incat sa poata fi carat mai usor. Au umplut cutiile, le-au prins cu niste banda adeziva si le-au dus in fata blocului. In timp ce erau la magazinul de peste drum sa cumpere cate ceva si se gandeau sa dea niste spaga gunoierilor a doua zi pentru a scapa de moloz, sunt strigati de un vecin. Ies din magazin si vad doi oameni urcandu-se repede intr-o Dacie papuc si fugind cu cutiile lor pline de moloz. :)
O alta persoana care participa la discutie ne povesteste inca una care i s-a intamplat unui prieten. Prietenul asta are un doberman care, ca orice caine, mai are si nevoi. Ce este diferit? Pai, stapanul cainelui are obiceiuri “europene” adica merge cu galeata si lopatica dupa el. Acum cateva zile, pe la Romana, stapanul intra intr-un magazin si se gandeste ca ar fi mai bine sa lase galetusa afara, din motive destul de evidente. Nici nu apuca bine sa intre in magazin cand un pusti trece in fuga, apuca galeata si o tuleste cu ea. :)

Imaginati-va satisfactia de pe fetele hotilor in momentul in care se hotarasc sa analizeze (ce cuvant tare am gasit :) ) prada.

Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *