Olimpiadele “comunicarii”

May 20th, 2006

Ieri era vorba sa se afiseze pe site-ul Olimpiadelor comunicarii rezultatele concursului de bloguri. Nu s-au afisat. Nici astazi pe la 7 nu se afisasera. Nici acum, la 11 nu sunt afisate.

Probabil ca daca au terminat cu evenimentul si-au bagat picioarele in el de site. Oricum, asta se practica in Romania. Pacat ca nu sunt capabili sa duca o idee misto la bun sfarsit. Erau niste oameni pe acolo care chiar mi-au lasat o impresie buna. Chiar sunt curios pe anumite categorii cine va castiga si era frumos din partea lor sa puna 5 randuri acolo… Nu poate fi atat de greu… NU !?

Ma rog, mai asteptam sa vedem ce se intampla. Poate cu putin noroc nu pleaca toti la munte in weekend si afiseaza ceva pe site.

Tagged

§ 0 Responses to Olimpiadele “comunicarii”"

 • Vladimir says:

  la cariera am castigt eu
  la personal adressa
  la echipa overheadinbucharest (tot andressa)
  la fotografie nu am retinut.

  O sa scriu si eu pe blog un review mai pe seara.

 • nostrada says:

  La tematic cine a castigat?

 • Ana says:

  La tematic a castigat Mihai Botea cu “The Music Blog” (http://www.musicblog.ro), iar la foto George Nicolae cu TTL – Viata bate filmul (si digitalul) (http://www.paginiweb.com/blog).

  Andrei, in privinta “bagatului de picioare”, cred ca asta este un exemplu de ce face perfectionismul din om. Cred ca nu are nici un sens sa iti zic ca “echipa de organizare” a lucrat si sambata si duminica, tocmai pentru a pune toti castigatorii pe site. Si nu, nu am facut asta scriind 5 randuri acolo, am facut-o zicem noi, mai cu stil, actualizand toate paginile care nu mai corespundeau momentului de comunicare.

 • Andrei Rosca says:

  Intre timp am vazut cine a castigat. Merci oricum.

  Ba, in mod neasteptat poate, chiar are sens sa imi zici. Eu am vazut asta din afara si nu aveam de unde sa stiu ce se intampla acolo.

  Singurul lucru pe care il vazusem era ca, cel putin la sectiunea de bloguri, care evident ma interesa, nu se afisase nimic.

  Explicatia fiind data, imi retrag cuvintele si iti multumesc pentru raspuns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *