Nu exista inchizitie perfecta

August 1st, 2008

1. Sasha a reusit sa o convinga pe Simona Ianculescu sa impartaseasca, in exclusivitate pentru OctavianPaler.ro, cateva amintiri despre apropiatul sau, Paler.

“Cand a scos cartea Un om norocos i s-a intentat chiar un proces, apoi a devenit un opozant deschis la regim si i s-a interzis sa mai publice. Mi-aduc aminte ca in 1978 scria in cartea sa Apararea lui Galilei: Cata vreme exista un singur om care spune adevarul, nu exista inchizitie perfecta… acum nu mai pot sa despart adevarul de iubire.” [prima parte a articolului aici]

2. O povestioara despre trandafiri si singuratate, scrisa de Mihnea, pentru CherryTales.

3. Un articol cutremurator despre ce inseamna de fapt inundatiile. Eu ma gandeam la problemele mele si le comparam cu ale lor. Poate faceti si voi la fel.
via Vlad

4. Sebi, nu arata bine asta. Pe bune ca nu mi se pare okay. Daca ai o explicatie (eu vreau sa cred ca exista), mi-ar placea sa o stiu.

5. “Visez la ziua in care un encefal feminin adanc brazdat de multiple circumvolutiuni va surclasa o pereche de picioare kilometrice cocotate pe pantofi cu toc cui si cu unghii atent pictate intr-o perfecta armonie cu restul ansamblului vestimentar. Binecuvantat fie momentul in care valoarea unei femei va creste direct proportional cu realizarile sale si nu va depinde nicidecum de colectia privirilor flamande ce plonjeaza „accidental” in decolteul generos al doamnei.” Si blondele gandesc. De acord.

6. Si un filmulet tare care se cheama “How I Found Out About Girls”.

7. Ah, si pentru prietenii mei publicitari, un test ceva mai vechi.

Tagged

§ 0 Responses to Nu exista inchizitie perfecta"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *