Noutati

June 3rd, 2008

BookTalks, un nou concept de eveniment cultural

1. Lansam un nou concept de eveniment cultural pornit de la ideea de lecturi publice. Editia pilot va avea loc pe 13 Iunie intr-un Club A plin pana la refuz, si il va avea invitat pe Ioan T. Morar. Mai multe detalii dam zilele urmatoare pe bookblog.ro. Se numeste BookTalks iar identitatea proiectului e semnata de agentia de publicitate Godmother. Pentru participantii Schimb de Carti si pentru persoanele foarte foarte speciale vor exista invitatii nominale care va garanteaza ca aveti loc in sala. Modereaza Silviu Man. :)

Seth Godin, Cartio si TarabacuCarti.ro

2. TarabacuCarti.ro lanseaza, in premiera in Romania si in stransa colaborare cu Editura Cartio, primul audiobook semnat Seth Godin, in limba romana. Se poate cumpara de aici. Zic sa va grabiti. :) Cu aceasta ocazie, TarabacuCarti.ro intra si pe piata de audiobooks. Multumim Cartio si mult succes in continuare.

Campanie cu ocazia zilei de 1 iunie

3. Avem o super-campanie inceputa cu ocazia datei de 1 iunie, cu ajutorul editurii Cartea Copiilor. Avem concurs pe empower, saptamana speciala pe OctavianPaler.ro, un final de concurs pe bookblog si un link prin care puteti sa cumparati celor mici niste super-carti. Promit ca va vor placea.

Schimb de Carti, din nou la TV

4. La ultima editie Schimb de Carti Bucuresti a filmat televiziunea Romantica. Intrati AICI, va uitati in dreapta jos dupa casuta cu video, aveti grija sa fie selectat Jurnalul Public din 2008-06-02 si dati pe la minutul 38-39. De la bookblog a vorbit Ralu si ii mai puteti vedea pe acolo si pe Adi (fost organizator) si Anca (participant-veteran). Imediat ce gasim o varianta de a face o captura video, il vom pune si pe youtube undeva.

Maine sunt la RadioLynx

5. Maine (miercuri) seara, de la ora 21:00, voi fi la RadioLynx, invitat de Bobby. Discutam despre planurile de world domination ale bookblog si voi anunta alte cateva lucruri in premiera. Puteti asculta online pe www.radiolynx.ro.

*apas “publish” cu senzatia ca am uitat ceva :)

Tagged ,

§ 0 Responses to Noutati"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *