Nou in blogosfera

March 31st, 2006

Inca un blog care se anunta a fi bun

“Inca mai vizez ca voi putea produce o mica schimbare in bine in lumea din jurul meu, inca mai visez la un eventual succes profesional. Spun inca pentru ca am fost informata de cei tineri mai demult (adica mai mari in ani ca mine) ca dupa cativa ani si cateva esecuri nu voi mai visa asa de mult (sper sa se insele) […vezi blog…]Â “

Se inseala ! Si desi comment-ul exista pe blog-ul Andreei pe care il recomand, simt nevoia sa il pun si aici cu mentiunea ca este doar o parere personala.

***

“Inca mai visez ca voi putea produce o mica schimbare in bine in lumea din jurul meu,”

Parerea mea e ca fenomenul care se produce este urmatorul: oameni care au avut vise, au renuntat prea repede la ele, fiindu-le mult mai usor sa se complaca in situatia in care sunt. In plus, frustrati probabil de propriile nereusite aleg sa taie elanul fiecarei persoane entuziaste pe care o intalnesc, dand ca exemplu propriul esec. Si asta fiindca le este greu sa accepte ca ar fi putut reusi si s-au oprit ca prostii.

In ceea ce priveste oamenii pe care ii consideri superiori, nu ar trebui sa iti faci atat de multe probleme. “Nu esti centrul universului dar esti centrul propriului tau univers”, sau cel putin ar trebui sa fii. In plus, daca iti provoaca frica inseamna ca iti sunt inferiori, nu superiori. Orice idiot poate sa provoace frica sau ura. Ceea ce e cu adevarat greu e sa fii corect, respectat si, in ultima instanta, iubit.

§ 0 Responses to Nou in blogosfera"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *