M sau F ?

September 13th, 2006

Conform rezultatelor ultimului poll, persoanele care citesc blogul se impart, dupa sex, in felul urmator:

40% reprezentanti ai sexului puternic si 60% reprezentante ale sexului frumos. Rezultatele nu sunt foarte spectaculoase si e reconfortant sa stiu ca ceea ce scriu pe aici e “suportabil” pentru ambele sexe. (Observatie: barbatii reprezinta sexul puternic, nu sexul care se uita la meciuri, bea bere, scuipa seminte, e misogin, si nu stie sa asculte, iar femeile sunt sexul frumos, in nici un caz sexul care vorbeste fara intrerupere, are dureri de cap exact cand ti-e lumea mai draga si are “usoare” probleme in a manevra masina); ce frumos ar fi ca intotdeauna sa se faca referire doar la calitatile unei persoane si nu la defecte (imaginate sau reale).

Poll nou:  Ai blog ?  (vezi pe coloana din dreapta)

§ 0 Responses to M sau F ?"

 • carmen says:

  Da. Am. Ah, nu aici trebuia sa raspund? :) Sexul frumos si sexul puternic, ha? Am eu un amic care-i imparte in regnul cu cruce si regnul cu sageata.

 • Andrei Rosca says:

  :)) mda… totusi, chiar si in clasificarea asta ambele sexe au cap (cerculetul ala). ai observat ?

 • oanaanca says:

  Eu cred ca defectele ne fac frumosi si unici. Important e cu ce ochi le privim.

 • DeviL says:

  depinde de defecte oana… mi se pare prea generalizata afirmatia..

 • Just me... says:

  O afirmatie de genul asta este atunci cand stii intr-adevar, ca uneori defectele trebuie sa le iubesti. DeviL, cred ca este vorba de acele defecte care definesc o persoana, si care fara ele aceea persoana ar fi altfel, si poate mai putin iubita. Adica acele defecte, nondefecte, care te fac sa tii la cineva si sa il pretuiesti pentru ele. De exemplu, un defect al meu este ca sunt blonda, asa ar privi multa lume, si totusi unii ma iubesc pentru asta. Nu stiu poate e un exemplu prost, dar sper sa intelegi ideea de baza.

 • oanaanca says:

  Am scris afirmatia in contextul in care “barbatii reprezinta sexul puternic” e o calitate, in timp ce “se uita la meciuri”, “bea bere”, etc. reprezinta defecte :)
  Si…devil…depinde de oameni, trust me! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *