Lansare de proiect: empower.ro

May 5th, 2008

empower.ro

Anuntam (eu si Ionut) astazi lansarea unui nou proiect ce se afla in pregatiri de cateva luni bune. E vorba despre empower.ro, un blog colectiv de dezvoltare personala pe care veti putea citi informatii din urmatoarele categorii/domenii:

1. optimizare personală
2. optimizare psihologică
3. comunicare & persuasiune
4. educaţie financiară
5. personal branding & carieră
6. relaţii & cuplu
7. nutriţie & sănătate
8. spiritualitate & energie
9. oameni şi experienţe
10. metafore şi scântei

Ca sa va conving de competenta echipei, va prezint acum cativa dintre cei ce vor scrie sau scriu deja pe empower.ro. Unii dintre ei sunt “resident writers”, altii vor scrie ca invitati.

Andy Szekely, Cristian Carstoiu, Daniela David, Ionut Ciurea, Luca Dezmir, Luminita Tomescu, Mihaela Stroe, Ovidiu Miron, Stefan Alexandrescu, Tatiana Mandler si cel putin alti 6 autori de la care asteptam confirmari. Detalii despre o parte dintre acesti autori si background-ul lor puteti citi deja aici. O descriere mai pe larg a proiectului si detalii pentru cei ce vor sa ajute a scris Ionut, pe pagina “Despre Empower.ro

O ultima precizare mai vreau sa fac: desi empower.ro este un proiect in care eu si Ionut Ciurea suntem parteneri, atat ideea cat si managementul proiectului (si al echipei de super-eroi) ii apartin lui Ionut, eu pastrandu-mi in continuare focusul pe celelalte proiecte, in special bookblog.ro.

Tagged ,

§ 0 Responses to Lansare de proiect: empower.ro"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *