Interesant

September 12th, 2006

Uitandu-ma astazi peste statisticile de la trafic.ro am mai avut parte se o doza buna de ras. Hai sa va zic ce cauta pe Google lumea care ajunge la mine pe blog.

Unii dintre vizitatori isi cauta suflete pereche, sau cel putin prieteni facuti din acelasi aluat. Ei cauta cuvinte si expresii precum: dulgheri, bisnitari, onanisti, beat manga sau sinucigasi.

Apoi, mai sunt unii care cauta somnifere de vanzare, probabil aceeasi care au votat in chestionarul meu ca imi citesc blogul fiindca “de plictiseala citesc orice”. De plictiseala sau de nesomn, as adauga eu. Update: un altul, sau acelasi, cauta cum te poti lasa de somnifere.
Mai sunt cei perseverenti.

Cei care sistematic (cam o data pe saptamana) cauta acelasi lucru si nimeresc in acelasi loc: aici ! :) Exemple: 1) lansare pe piata firma artificii – sorry baieti, aici nu gasiti studii de fezabilitate. 2) diferenta intre dragoste si iubire – desi ma mai aventurez din cand in cand pe acolo, ma indoiesc ca voi gasi vreodata raspunsul la intrebare asta; dar voi puteti sa mai veniti; insistati, ca nu se stie niciodata!

Mai sunt cei de care mi-e usor rusine pentru ca nimeresc aici din cauza faptului ca am cateva post-uri cu tenta mai “comerciala”; in oala asta intra cei care cauta: cozmin gusa si becali live (nu mai e live demult), elena udrea, gigi becali repara maybach (INCA?), prigoana silviu autobiografie (no luck), vadim tudor (incercati sa cautati “vadim tudor + spitalul 9”), adriana bahmuteanu biografie (incercati www.prigoana.ro sau “bahmuteanu + plici muste”), columbeanu (try “Iri”), monica gabor (incercati “moniCA COlumbeanu”).

In final, nu as vrea sa uit doua categorii:

1) Cei meditativi: ex: guma pe haine (da, se intampla!), cresterea barbii (nu te mai gandi; iti zic eu: creste!), cum raspunzi la intrebarea: ce faci? (eu? bine, merci!), otv 3 d grafica (nope! termenii nu prea merg impreuna), din ce tara face parte lebanon? (no comment).

2) Vizitatori de calitate (adica aia care imi plac si despre care mi-ar placea sa stiu ca imi citesc in continuare blogul). Ex: life is adventure dare it, octavian paler, citate despre suferinta, florin chilian, count of monte cristo, apararea lui galilei, optimist versus pesimist, o zi mai buna, in ce cred oamenii de succes, ne indragostim, aplicarea marketingului intr-o firma, vreau sa ajut, cum ma simt azi?, tehnici de vanzare, mi-e dor de tine si nu-mi ajung celelalte. Destul.

Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *