Inceputuri

March 24th, 2012

Citeam interviul pe care l-am dat pentru PortalHR si (nu radeti!) m-a luat un pic pe nepregatite sfarsitul: “tot timpul o să-mi placă foarte mult partea de început a proiectului”. Nu fiindca n-as sti ca imi plac inceputurile, ci fiindca in general nu vorbesc atat de mult despre asta, iar in interviul dat Cristianei mi-a scapat. :)

Si mi-am amintit ca asta e unul dintre lucrurile pe care e foarte probabil sa le fac la un moment dat (mai apropiat sau mai departat): un fel de “scoala de start-up-uri”. Nu o scoala de business, inca n-am devenit atat de arogant incat sa cred ca as putea invata business pe cineva. Insa am suficienta experienta pe inceput proiecte (esuate si reusite) si imi plac atat de mult provocarile de inceput ale unui proiect si diferenta pe care unul sau doi oameni o pot face, incat sunt convins ca ar putea iesi ceva extrem de folositor pentru toata lumea.

Deocamdata randurile astea sunt doar un “note to self” si o intrebare. Cum va suna? V-ar interesa, v-ar placea, ar avea sens? Ati avea incredere?

Tagged

§ 3 Responses to Inceputuri"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *