First, break all the rules

March 12th, 2012

Comunicarea @Spada
„Acum, daca va ganditi ca la Spada cineva are un glob de cristal in care vede lucrurile de care avem nevoie, apoi ne trimite un mail ca sa ne ajute, va inselati (desi felul in care a venit exact cand aveam nevoie de el este cel putin suspect). Mail-ul venise de pe grupul Spada si nu continea o informatie de interes national… [citeste tot articolul]”

First, break all the rules*
„Cred in unicitate, nu in incadrarea intr-un sablon. Nu cred in retete, niciodata n-am crezut. Nu cred in ele fiindca spun povestea altcuiva, nu a mea. E paradoxal ca toti ne dorim sa fim unici (sau macar sa consideram ca suntem), insa ne conformam atat de puternic societatii incat obtinem exact opusul. Schimbam unicitatea pe siguranta ca nu vom fi respinsi, exclusi… [citeste tot articolul]”

Despre riscurile si placerile antreprenoriatului [video-interviu]
„Andrei vorbeste in video-ul de mai jos despre investitia initiala in Spada, managementul unei agentii pe timp de criza (eventual o agentie lansata chiar pe timp de criza). Despre cum criza poate fi o forma de triaj a celor adaptabili, nu neaparat o catastrofa care ii atinge pe toti in mod egal… [citeste tot articolul]”

Singuratatea creativilor
„Creativul este mereu persoana cea mai izolata dintr-o echipa. Nu-i place de account pentru ca account-ul asculta de client, nu-i place de planner pentru ca planner-ului nu-i pasa de idealurile creativului si nu-i place de client pentru ca i se pare ca acesta nu intelege nimic… [citeste tot articolul]”

Farmec
„Afacerile Farmec au crescut cu 17% in 2011, an de criza, iar planurile sunt sa dezvolte brandurile existente (inclusiv cele de curatenie a casei) si linia de productie. Cu toata viteza inainte… [citeste tot articolul]”

Dollar Shave Club
Dollar Shave Club este un brand care isi scrie istoria chiar acum. Este un brand nou nout, o afacere bazata pe o idee incredibil de simpla, dar frumoasa tocmai prin simplitudinea ei. S-ar putea sa revolutioneze felul in care se vand lucrurile pe internet, s-ar putea sa esueze lamentabil, dar partea cea mai buna este ca o sa vedem totul cu ochii nostrii in zilele care urmeaza… [citeste tot articolul]”

 

Tagged

§ One Response to First, break all the rules

  • Mi-a placut intrebarea: “Cine are acum un glob de cristal in care sa vada…” fenomenal cum ati integrat aceasta intrebare in raspunsul pe care l-ati oferit apoi avand totusi relevanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *