Fara idei preconcepute

August 29th, 2006

Nu stiu de ce dar nu imi plac de nici o culoare oamenii care judeca alte persoane dupa aparente. Si aici nu ma refer neaparat la modul in care acea alta persoana se imbraca, desi si asta ar putea intra in discutie. Nu imi plac cei ce schimba 3 cuvinte cu cineva si incep sa emita opinii, vorba lui Adi, sapientiale, in legatura cu acea persoana. E ca si cum te-ai uita la un om, l-ai ridica de guler si l-ai arunca intr-un din numeroasele containere, in functie de impresia pe care ti-a facut-o.  Si cred ca motivul pentru care sunt atat de suparat pe oamenii astia e faptul ca si eu am “darul” de a lasa impresia, la prima intalnire, ca as fi altfel decat sunt in realitate. Si nu imi pace DELOC ca lumea sa ma judece dupa primele 3 cuvinte pe care le scot. Fiindca, in majoritatea cazurilor, daca acea persoana ar incerca sa ma cunoasca ar ramane probabil socata cand ar realiza cat de mult a gresit. Ceea ce vreau sa spun e ca nimic nu e mai prost decat sa ai idei preconcepute si containere in care sa arunci pe fiecare de la prima intalnire. Pentru ca unii sunt ALTFEL decat par. Nu neaparat mai buni, mai destepti sau mai deschisi, ci pur si simplu ALTFEL decat par.

Tagged , ,

§ 0 Responses to Fara idei preconcepute"

 • john says:

  prima impresie conteaza?
  perceptia e realitate
  adevarul este ca fiecare vede ce vrea. nu te astepta sa se treaca vreodata peste stereotipuri – daca esti roman si in alta tara – cei de acolo normal ca vor fi atenti la buzunarele lor ……

 • Just me... says:

  De aia cred ca se spune mereu…aparentele inseala. ;)

 • Andrei Rosca says:

  Perceptia e realitate? Imi pare rau John dar nu cred. Aici nu vorbim despre consumatori sau despre cum percepe un client brand-ul tau. Nu ma astept sa se treaca vreodata peste stereotipuri. Sau, mai bine zis, nu ma astept ca toata lumea sa poata trece peste stereotipuri. Insa oamenii inteligenti o vor face !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *