Exista oameni care nu stiu

June 8th, 2011

Socializam asa cum ne-a invatat societatea, nu cum ne-am dori noi sa o facem.

Exista oameni care nu stiu ca de la 7 pana la 25 de ani trebuie sa stea in scoli doar pentru ca apoi sa se poata angaja intr-un loc care nu le place si in care muncesc mai mult timp decat traiesc.

Sunt oameni care nu au regrete, care rad din orice si care se bucura de fiecare lucru mic pe care il descopera. Exista oameni care, daca ar avea profile pe Facebook, sigur n-ar fi prieteni cu toata lumea iar pe Twitter n-ar da follow la 2000 de oameni doar ca sa obtina 100 de followeri care mai apoi sa mimeze ca le pasa de ei. Sunt oameni sinceri cu ei si sinceri cu ceilalti, nu au lucruri de ascuns si se raporteaza la ceilalti ca la niste oameni, nu ii evalueaza “la gramada”, ca pe-o societate care le impune lucruri. Nu au nimic de ascuns, nu mimeaza nimic. Ofera si primesc, nu tranzactioneaza. [citeste continuarea pe blogul Spada]

Tagged ,

§ 3 Responses to Exista oameni care nu stiu"

  • Catalin Petru says:

    Un parinte spunea ca sfarsitul lumii va veni, atunci cand vor disparea cararile dintre casele oamenilor!

  • Andrei Rosca says:

    :) Cat de tare e asta, Catalin! Chiar tare.

  • …….Articol publicat in Oameni si..Lucruri care mor fara sa le doara .Secunde care trec fara sa simta sfarsitul .Sentimente care se sting fara sa stie ca s-a dat stingerea .Promisiuni care nu stiu ce inseamna sa se tina de cuvant .Oameni care nu stiu care e scopul vietii..Si lucruri…The best things in life arent things….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *