De ce castiga Basescu?

September 2nd, 2006

Ieri pe la ora 11 dimineata Basescu a participat la o intalnire la Costinesti (nu am sa dau mai multe detalii). Ideea este ca aceasta vizita a fost transmisa in direct de Antena3. De la una la alta, citind din niste rapoarte, Basescu spune: “…asta se va intampla pana in iulie 2006. Patru luni mai tarziu…deci in Octombrie…[face o pauza scurta, dupa care, numarand degetele spune repede:]…iulie, august, septembrie, octombrie. [razand] Da! Pana in octombrie deci… [si continua sa citeasca raportul].

Intrebat de un tanar din sala: “Ne puteti clarifica si noua ?… care e problema cu raportul de securitate?”, Basescu raspunde: “Problema cu dosarul meu e ca nu e.”

Nastase nu ar fi facut asta niciodata. Nici Iliescu sau Constantinescu, iar Vadim avea deja clabuci la gura in faza asta a “discursulu”. Ce sa mai vorbim de Becali care probabil venea pe cal, cu coroana pe cap si cu barda in mana. Parca il si vad: “Dupa mine, osteni!

Tagged ,

§ 0 Responses to De ce castiga Basescu?"

  • Am stat si eu lipit cu ochii de sticla ieri, doar ca pe Realitatea. Am stat inclusiv la comentariile de-apoi. Asta a fost doar un exemplu despre cat de popular poate fi Basescu, mai ales in randul tinerilor. De ce castiga Basescu? Pentru ca pana la urmatoarele alegeri, or sa fie mai multi tineri cu drept de vot si mai putini batrani decat la alegerile trecute :) ce logica am in mine..

  • Andrei Rosca says:

    :) rationamentul pare just

  • stiu cum sa-i zic: rationament morbid :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *