Cum sa iti faci o firma de PR in 6 pasi

July 31st, 2007

Cu deosebita mandrie si emotie anunt astazi lansarea noii agentii de PR intitulata sugestiv “Andrei Rosca & Asociatii”.

Agentia este specializata in conceperea de status-uri de Messenger cat mai eficiente. Suntem constienti de avantajul competitiv pe care l-am castigat intrand primii pe o nisa neexploatata. Avem de gand sa profitam la maxim de aceasta reusita si sa ne pozitionam ca fiind “Prima agentie de PR less-than-half-service de pe online-ul romanesc”.

Ii multumim vesnicului (si nesecatului) nostru izvor de inspiratie, Adrian Ciubotaru, pentru ideea geniala de a apela la noi. A avut incredere in echipa atunci cand nimeni nu credea ca vom reusi iar acum, iata-ne aici, in fata voastra traind visul american (usor adaptat la conditiile romanesti). Sigur ca a fost greu.

Dusmanul (Alex “Subiectiv” Mihaileanu – vezi pozele 3 si 4) a incercat sa ne saboteze, sa ne aduca prejudicii de imagine cat timp eram inca mici. Am lovit insa, toti ca unul, devastator, persuadandu-l pe cel al carui nume nu il vom mai pronunta sa bata in retragere si sa se recunoasca infrant.

In final, multumim celor doua persoane, Cosmin si Diana, (pozele 5 si 6) ce s-au ocupat de unul dintre cei 4P ajutandu-ne cu promovarea si ducand astfel vorba mai departe. Fiindca lumea trebuie sa stie.

Doamnelor, domnilor, data de 30 Iulie 2007 va ramane in istorie ca o zi de cotitura in evolutia Messengerului. De azi inainte nimic nu va mai fi la fel.

LATER EDIT: SAGA AGENTIEI DE PR CONTINUA. Multumiri lui Arhi si lui Silviu
Povestea - Partea 2
Okay! Si fiindca unii se pare ca au dubii ma simt nevoit sa pun un Disclaimer: A fost o gluma !!! Nu exista o firma de PR specializata in status-uri de messenger iar “Andrei Rosca si Asociatii” (nume fictiv) are (firma, adica) alte prioritati momentan. :)

Tagged , ,

§ 19 Responses to Cum sa iti faci o firma de PR in 6 pasi"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *