Cum raspunzi la asta ?

August 20th, 2006

Daca ati putea sa alegeti o personalitate istorica si acea personalitate ar fi obligata sa raspunda sincer la o intrebare, pe cine ati alege si ce intrebare ati pune ?

Tagged

§ 0 Responses to Cum raspunzi la asta ?"

 • Raluca Alexe says:

  M-am gandit mult la intrebarea ta. Aveam cateva idei, insa mi-am dat seama ca de fapt intrebarea era aceeasi, si numai personalitatile (intelegand prin asta persoane marcante ale istoriei) difereau. Din pacate nu am reusit sa ma hotarasc asupra uneia dintre ele, drept pentru care raspunsul meu suna in felul urmator: as intreba fiecare persoana care a luat decizia de a incepe un razboi, daca s-a gandit mai mult de un minut la numarul vietilor distruse in urma acestei hotarari.

 • Andrei Rosca says:

  posibili raspuns al lui Hitler: “Credeam ca se vor preda toti. Daca faceau asta nimeni nu era nici macar ranit.”

 • Ioana says:

  de ceva timp ma tot intreb ce face Dumnezeu, cum ne suporta si cum Ii e Lui cand ne vede. nu stiu daca intra El in discutia asta si daca nu intra atunci as incerca sa aflu cateva din secretele lui Leonardo da Vinci (tot un fel de zeu…pentru mine).

 • Andrei Rosca says:

  Eu zic sa incerci cu Leonardo :)

 • EsteRA says:

  Eu zic sa nu incerci cu Leonardo. Incearca cel putin o saptamana prima varianta ..insista, s-ar putea sa ai o surpriza :)

 • diana says:

  total de acord cu EsteRA ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *