Citesc…cam multe

May 4th, 2006

Nu stiu cum reusesc dar din cand in cand (cam odata la doua luni) realizez, pentru a “n”-a oara ca citesc 3,4 sau chiar 5 carti in acelasi timp. Evident ca imi ia 3 luni sa le termin (pe toate odata). Dupa ce ca am timp destul de putin de citit mai fac si multi-tasking; singura diferenta intre mine si calculator e ca unul dintre noi gandeste (si comuta de pe o activitate pe alta) un pic mai greu. Nu. Din pacate era vorba de mine, nu de calculator.

Oricum, dupa ce m-am gandit ceva timp am ajuns (din nou) la concluzia ca nu pot renunta la nici o carte in momentul de fata. Citesc Covey si Kottler sa acumulez mai multe cunostinte si sa continui sa ma dezvolt (doar doua carti in acelasi timp nu e atat de mult nu?). Citesc Dostoievski cand am creierul prea incins si vreau sa ma relaxez un pic (se intampla des !!!). (Re)Citesc Seth Godin pentru ca am nevoie sa ii aplic sfaturile IERI (intelegeti, e o nevoie, nu am cum sa nu mi-o satisfac – doar e “basic principle”: find / create and satisfy needs). A, si o data la 2-3 zile ma mai uit pe cate o carte citita ca sa ii pot face un review pentru bookblog.ro.  Cam multe… Nu cred ca mai am vreo sansa sa imi revin. Am mentionat perioadele cu examene ? Cum ar fi cea de acum ?

PS: am gasit zilele trecute vreo doua carti misto; ma tot intreb daca sa ma apuc de ele pe rand sau in acelasi timp.

Tagged ,

§ 0 Responses to Citesc…cam multe"

  • Jen says:

    Daca poti sa le citesti in acelasi timp fara sa te incurci, why not?

  • diana says:

    dak esti masochist & ai rabdare, pe rand. dak te trec apele de curiozitate, simultan. dak nici una, nici alta… da cu banul. sau cu…cardul ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *