Citatul zilei

April 16th, 2006

” Mai bine regreti ceva ce ai facut decat sa regreti faptul ca nu ai facut ceva. “

Tagged

§ 0 Responses to Citatul zilei"

 • Dr Perceli says:

  Da.
  Cat de adevarat este!!!
  Cand faci ceva inseamna ca esti animat de o anumita judecata si dorinta de a face acel lucru. Daca nu iese asa cum ai dorit sau nu iti place rezultatul, atunci regreti ca nu ai reusit sau ca nu ai intreprins o actiune bazata pe un rationament corect, sau…In aceasta situatie incepi sa repari (sau macar sa incerci sa repari) ce nu a iesit asa cum ai dorit. Oricum ai capatat o experienta si “esti mai bogat”.
  Dar daca nu faci ce ti-ai propus si constati ca ar fi fost foarte bine. Sau chiar daca nu constati ca ar fi fost bine sa faci ce iti doreai, nu ramai cu un regret si o intrebare mare care nu va capata raspuns niciodata? De ce sa te chinui asa mereu. Daca ai un anume motiv” bazat pe o judecata corecta” ca este bine sa faci “ceva anume”… mai bine fa acel “ceva”

 • Andrei Rosca says:

  :) Si eu cred acelasi lucru. In plus. gandind asa, ti-e mai usor sa faci miscari pe care altfel ti-ar fi teama sa le faci.

 • boyarul says:

  Da. Regretele sunt cele care vor “musca” mai tarziu. Si mai ales curiozitatea exprimata prin intrebari de genul: “Cum ar fi fost daca faceam…?”

 • winter rose says:

  Easy to say, hard to do :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *