Change

April 23rd, 2012

Imi place sa cred ca simt mai bine decat majoritatea momentele cheie. Din viata mea, personala sau profesionala si, uneori, ceva mai rar decat mi-as dori, din vietile altora.

Simt ca se apropie aceste momente, sunt constient cand tocmai le traiesc, apoi simt ca au trecut si stiu ca multe lucruri nu vor mai fi la fel. E un sentiment misto fiindca iti da o iluzie de control. Doar o iluzie, evident. Fiindca, oricat de buni am fi la a controla lucrurile, reusim sa le controlam doar pana cand nu mai reusim. Dupa care… suntem furtuni.

Imi place mult linistea dinaintea furtunilor puternice, linistea aia care noua, oamenilor crescuti in orase mari, aproape ca ne face urechile sa tiuie. Imi place linistea fiindca stiu ca urmeaza ceva si ma intreb, zambind, acum ce ar mai putea fi? Si toate astea sunt parte din farmecul vietii, cel putin in ceea ce ma priveste.

later edit: ah, da, tocmai urmeaza unul.

Tagged ,

§ 4 Responses to Change"

  • derelict says:

    linistea dinanintea furtunii… dar si senzatia de bine. de dupa ;)

  • […] Andrei Rosca imi spunea in urma cu ceva vreme, ca mai mult decat ceea ce inveti cand citesti o carte, conteaza cum te transforma. Iar ultima carte pe care o citesc, desi e o poveste, am simtit de cateva ori ca ma transforma, ca imi transforma ideile si, in final, viata. Aseara ajunsesem la un paragraf interesant care mi se potrivea de minune: ”Oamenii care sufera ii fac pe ceilalti sa sufere. Oamenii care se tem actioneaza manati de teama.” – Robin Sharma. […]

  • Aapi V says:

    si mie imi place linistea de dinaintea furtunii..sa stau in pat..fara sa ma misc..sau sa invat pt sesiune..ca maine poimaine incepe :))

  • Sorin says:

    imi place mult esecul fiindca urmeaza succesul, imi place mult coborarea fiindca urmeaza suisul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *