Ce mai face bookblog :)

June 23rd, 2008

Asta fiindca ma cam saturasem de titlul “Recomandari” iar daca puneam “cu ce ne mai laudam” nu mai puteam tinde catre titlul de om subtil. :) Lasand gluma la o parte, am doua+1 recomandari pe care nu puteam sa nu le dau fiindca mi se par foarte-foarte tari.

1. Primul este un interviu in exclusivitate, cu Julia Navarro. E realizat de Raluca, special pentru bookblog, fata in fata, in perioada targului de carte, atunci cand celebra jurnalista (si, mai nou, scriitoare) spaniola a fost in Romania. Partea I si partea a II-a.

2. Lansarea cărÅ£ii Cine suntem, a lui Dan Puric a fost anunÅ£ată ÅŸi pe bookblog.ro. Silviu a publicat zilele trecute, in doua parti, un articol captivant despre identitate, atitudine, dialog ÅŸi criză, un periplu savuros prin Eminescu ÅŸi Cioran, prin Eliade ÅŸi Nietzsche, prin Tudor Vianu ÅŸi Paul Valéry – în premieră la noi, o cronică alcătuită chiar de postfaÅ£atorul cărÅ£ii.

Profesorul Gheorghe CeauÅŸu despre Cine suntem de Dan Puric. Vorba lui Silviu, “exquisite”! Partea I si partea a II-a.

3. “Mi-am dat seama ca vaicarelile colective (la care am luat parte), cum ca nu exista un public activ si cultivat pentru viata culturala a noastra sunt nefondate. Publicul exista, dar trebuie sa faci un efort ca sa-l gasesti. Eu l-am gasit prin bookblog.ro” – Ioan T. Morar, despre prima editie Booktalks, in Academia Catavencu. Cititi restul aici.

Tagged

§ 0 Responses to Ce mai face bookblog :)"

  • Victoria says:

    Cartea lui Dan Puric este o adevarata demagogie ca si discursul lui la prezenatarea cartii “Cine suntem”. Se vede ca firea lui de actor a fost elementul primordial in a manipula si jongla cu opinia publica – toti il ascultau ca niste zombati, aplaudau, radeau la glumele lui ieftine – adica, potrivit acestui domn – sunt rai cei care vor sa-si asigure comoditatea, sunt rai aia care au Jeep, sunt rai aia care etc., etc., etc. Doar el sfantu’! Mare DEMAGOG!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *