Business Intro, Da Afaceri

April 17th, 2007

Saptamana viitoare prietenii de la DaAfaceri incep o noua editie a seminariilor Business Intro, un proiect foarte misto la care am mai participat si anul trecut si am sa particip si anul asta. De ce ma duc? Din doua motive: pentru networking si fiindca am o idee obsedanta care nu imi da pace de cativa ani.

In momentul in care am inceput sa lucrez pe cont propriu si mi-am facut (a se citi “facut praf”) prima firma am inceput sa invat. Am invatat din carti, din seminarii, din audiobooks si din greseli; multe greseli! Am pierdut si bani, bani pe care nu-i aveam, dar am descoperit si aceasta idee despre care vorbeam mai sus: daca citesti o carte de 300 de pagini, mergi la o serie de seminarii de 30 de ore, asculti un audiobook de 3 ore si din toate astea prinzi o idee, o singura idee buna, acea idee te poate face sa inaintezi de zece ori mai rapid sau sa treci peste obstacole ce pareau de netrecut.

Probabil ca ideea am luat-o dintr-o carte, nici nu mai stiu. Dar stiu ca mi s-a confirmat de mai multe ori. O singura informatie poate completa puzzle-uri la care lucrezi de luni de zile, iti poate da un avant incredibil si te poate face sa te intrebi cum de ai reusit sa ajungi unde esti fara acea piesa. De asta merg eu la Business Intro, de asta cred ca ar trebui sa mergeti si voi.

PS: de scurt timp, cei de la DaAfaceri au si un blog pe care ne promit ca vor scrie regulat si consistent :)

Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *