Business Congress

March 19th, 2012

Pe 23 martie, la Hotel Ibis Bucuresti, are loc evenimentul Business Congress, organizat de AIESEC. Dincolo de faptul ca multi dintre oamenii cu care lucrez au experienta anterioara in organizatii studentesti, am apreciat intotdeauna nu doar deschiderea, ci si curajul cu care studentii din asociatii abordeaza fiecare actiune pe care o fac.

De exemplu, in cazul de fata, AIESEC (asociatie studenteasca, da?) s-a gandit sa organizeze un eveniment ce are ca target “atat angajatii din companii care lucreaza cu mediul extern cat si antreprenorii al caror interes vizeaza dezvoltarea oportunitatilor de afaceri”. Mai mult decat atata, este un eveniment despre networking si comunitati profesionale.

Ar fi putut, nu-i asa?, sa organizeze un eveniment pentru studenti. Doar ca au ales sa construiasca un cadru in care sa aduca plus valoare unor oameni care, din anumite puncte de vedere, sunt cu cel putin cateva trepte mai sus decat ei, pe scara profesionala. De cele mai multe ori insa, aceiasi oameni mai au de (re)invatat deschiderea, naivitatea pozitiva a tinerilor la inceput de drum, curajul si, de ce nu, mai au de invatat ca uneori este suficient sa creezi un cadru potrivit iar participantii vor face restul. In special atunci cand subiectul tine de networking.

Eu sunt curios cum va iesi. Gasiti detalii pe site-ul evenimentului.

Tagged

§ One Response to Business Congress

  • Andra says:

    Ar fi putut sa organizeze un eveniment doar pentru studenti, dar nu stiu cati dintre acestia ar fi fost dispusi sa plateasca 80 de euro taxa de participare:p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *