Breaking news

April 20th, 2008

Adrian Ciubotaru ar putea fi ales sa reprezinte imaginea bookblog.ro, pentru urmatorii 2 ani. Celebrul blogger a confirmat ca a inceput negocierile cu managementul bookblog.ro. Surse din interior ne spun insa ca ar exista cateva probleme de compatibilitate intre mesajul de pe spatele cartii de vizita a lui Andrei Rosca si comportamentul pe care Adrian Ciubotaru il afiseaza ostentativ, in public, in ultima perioada.

Adrian Ciubotaru ar putea fi ales sa reprezinte imaginea bookblog.ro. NOT.

Tagged

§ 0 Responses to Breaking news"

 • Dany says:

  In ce pozitie l-ai prins si tu :) I-ai stricat omului somnul :))

 • Departamentul de PR al filozofie.ro dezminte fără insistenÅ£e inutile orice asemănare cu realitatea ÅŸi este direct interesat – pentru corecta informare a publicului – de cărÅ£ile de umor pe care domnul Andrei RoÅŸca le-a citit în ultimul timp.

 • Andrei Rosca says:

  Departamentul de PR al filozofie.ro nu exista, domnule Ciubotaru. Si daca ar exista, in mod cert ar dormi duminica la ora asta. Totusi, fiindca telefoanele companiei multi-nationale, trans-nationale si aproape Microsoft bookblog suna fara oprire, de azi dimineata, ma simt nevoit sa anunt ca e vorba de o gluma :)

 • Darius says:

  Adrian, ce-ai crezut tu? Cât Roşca PĂREA că-şi ia o Cola Light de la dulapul cu fise, el de fapt se uita fix la tine şi-ţi conspecta orice mişcare.

 • Andrei Rosca says:

  Darius, tu ai grija sa pui titluri cel putin decente la posturile alea :)

 • ÃŽn ziua de azi te poÅ£i astepta la orice. Un prieten care se face că iÅŸi prinde coada, dar de fapt te injunghie prin lateral în timp ce dormi:)

 • Andrei Rosca says:

  :)) un prieten care doarme 4 ore din 5, iar atunci cand se trezeste si vede ca ai vegheat langa el atata amar de vreme, nu are altceva de zis decat: “bine ca mi-ati baut tot sucul”. Cand, de fapt, sucul era al tau.

 • Ovidiu Miron says:

  :) :) :) :) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *