bookblog.ro si SF

October 8th, 2006

bookblog.ro a inceput publicarea unei serii de articole semnate de reviewer-i. Evident, articolele au ca tema tot cartile, lectura si sunt destul de libere. Adica nu le impune nimeni ce sa scrie. Avem o saptamana “pilot” in care vrem sa vedem cum sunt primite de cititori aceste articole.  Pana acum au aparut:

La ce este buna biblioteca la casa omului – Laura Magureanu

Gnothi Seauton – Bogdan Scupra

Cronicile unui recenzor I – Gabriel Stan

Motivul pentru care scriu acest post este articolul scris de Bogdan Scupra. Au fost oameni care pe care i-a revoltat faptul ca Bogdan “indrazneste” sa atace SF-ul. Am simtit nevoia sa imi spun si eu parerea in legatura cu acel post. So…pe scurt:

BookBlog.ro este un blog de echipa. Intr-o echipa e normal sa existe pareri diferite. Cine nu intelege asta are o problema. Este la fel de normal ca unora sa nu le placa cartile de business. Sau sa nu ii intereseze. Acelasi lucru se aplica si in cazul lui Bogdan care, in mod evident, are o problema cu cartile SF. In concluzie, nu le citeste. Si tot ca o concluzie a faptului ca nu ii plac, a scris acel post. ATENTIE! El nu scrie nicaieri “nu cititi SF” si, asa cum bine zice si Jen, nu vor fi prea multi oameni (dintre cei ce citesc SF) care sa se lase de citit din cauza ca Bogdan spune ce spune. Nu vad, deci, unde este problema si de sunt pe acolo oameni care se ataca in halul ala. Orice om are dreptul sa se exprime iar Bogdan exact asta a facut. Nu va convine? Perfect! Exista o rubrica de comentarii unde va puteti spune parerea si puteti sa il “certati” pe Bogdan daca nu sunteti de acord cu el. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care am hotarat ca BookBlog sa fie un BLOG si nu un site obisnuit. Posibilitatea ca oricine sa isi spuna parerea.

A! Si inca ceva: reviewer-ii de pe bookblog.ro NU SUNT CENZURATI. Si nici nu vor fi atat timp cat nu incalca regulile. Reguli pe care, ati ghicit, tot ei le-au stabilit :)

Cititi si post-ul lui Jen pe aceeasi tema.

Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *