Becali vs Vadim

February 19th, 2006

Okay. Pana acum aveam urmatoarele pareri despre cei doi:
1) Vadim: un om cult, inteligent, arogant, caruia ii place sa atace persoane publice (mai ales din politica) si care e convins ca el este singurul potrivit pentru presedentia Romaniei.

2) Becali: un cioban, incult, adevarat patriot, istet (nu inteligent), darnic, credincios, are impresia ca orice se poate cumpara cu bani, (prea) impulsiv, cu o vointa de fier

Dupa scandalul dintre cei doi, inceput acum cateva zile, dupa acuzatiile din presa lansate de Vadim si dupa contra-atacul lui Becali de la OTV m-am lamurit: Vadim ori are grave (a se citi GRAVE) probleme psihice ori se bazeaza pe studiile lui in materie de sociologie si incearca sa manipuleze masele de oameni.

In ambele cazuri, tocmai mi-a devenit antipatic, in timp ce Gigi Becali, ciobanul prost crescut, incult si slobod la gura a inceput sa imi placa, dupa ce a reusit sa isi sustina punctul de vedere (pentru prima data) neacuzand fara probe si chiar demontandu-i lui Vadim toate acuzatiile. (ca un exemplu, Vadim a prezentat intr-o conferinta de presa poze cu “singurele 6 case construite de Becali pentru sinistrati”; drept urmare, ciobanul a adus o caseta video in care arata oamenii si cele 200 de case construite).

Nu am (chiar deloc) pretentia ca ma pricep la politica si nici nu l-as vota vreodata pe Becali dar el a facut ceva pentru oamenii din tara asta (cu bani castigati cinstit sau nu), in timp ce oamenii ca Vadim vorbesc intr-una…si atat.

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *