Articole pe blogul Spada

August 10th, 2011

Cum sa fii creativ in social media (II)
„Facebook a fost gandit de un programator, pe cand Google + de un sociolog. Este relevant ce scriu pe retelele sociale? Ce cred despre mine cei care ma urmaresc pe facebook dar cu care nu ma intalnesc de obicei? Cum imi afecteaza imaginea pozele si update-urile pe care le adaug? Am o imagine constanta sau haotica? Ar putea un angajator sa-mi analizeze pagina? [citeste tot articolul]”

Noul site Spada
„Pana de curand existau peste 266 de milioane de site-uri pe internet, dar nici unul nu era despre agentia voastra preferata de social media. Desigur, nu am putut suporta o asemenea nedreptate, asa ca ne-am pus pe treaba si astazi va prezentam cu mandrie noul site Spada. Noua din zece experti sunt de acord ca spadadigital.ro este cel mai bun site… [citeste tot articolul]”

Google va salveaza email-ul
„Conform Hitwise, Gmail se afla momentan pe locul doi in clasamentul serviciilor de email din Statele Unite, la o distanta destul de mare de Yahoo Mail si doar cu putin inaintea Windows Live Mail. Nu stiu cine s-a gandit la aceasta campanie de promovare pentru Gmail, dar ar trebui concediat ajutat cu un manual in genul “Comedy writing secrets”. Doar uitati-va la acest videoclip [citeste tot articolul]”

Borsec – cel mai puternic brand romanesc
„Borsec este lider de piata, cu o cota de 36%, si este primul brand original care le vine in minte romanilor atunci cand sunt intrebati. Desigur, el a fost pus pe picioare de un vienez ajutat de cehi, polonezi, nemti s.a.m.d, dar nu se pune. Cu atat mai mult cu cat firma sub umbrela careia isi traieste in continuare istoria are capital 100% romanesc. [citeste tot articolul]”

Tagged

§ One Response to Articole pe blogul Spada

  • Paula Marcu says:

    Imi place Spada, Andrei.Felicitari si sa ajungeti cei mai buni! De fapt , se pare ca, dejasunteti!:D Esti foarte muncitor.Ai grija cu munca.Pe multi i-a omorit;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *