Ajutam niste copii?

November 2nd, 2011

Eu am calculator de cand eram mic. Si chiar daca am invatat foarte multe lucruri de unul singur, sunt recunoscator parintilor si pentru ca l-am avut si pentru ca m-au invatat lucruri despre calculatoare.

Cred cu tarie ca putem fi ceea ce vrem sa fim, cred ca noi ne decidem limitele si ca, desi nu pornim de pe pozitii de egalitate, fiecare dintre noi are posibilitatea sa mute muntii, in orice domeniu isi alege sa o faca.

Atata doar ca nu-i usor. Deloc. Si fiecare dintre noi stim asta, am simtit-o pe propria piele. Niciunul din lucrurile importante pe care le-am realizat nu au fost usoare.

Acum stam pe net, pierdem ore intregi pe Facebook, ne uitam la clipuri pe youtube si (doar) din cand in cand ne amintim ca apreciem lucrurile astea. Ei bine, exista niste pusti in comuna Tartasesti care sigur le-ar aprecia mai mult decat noi. Exista acolo un grup scolar carora tare le-ar prinde bine niste calculatoare. Le-ar prinde bine adica ar avea o sansa in plus. O sansa pe care si eu si voi am avut-o, si chiar daca asta nu scade cu nimic importanta lucrurilor pe care le-am realizat, eu simt ca am responsabilitatea de a pasa sansa asta mai departe si altora. Voi nu?

Asociatia Ateliere fara Frontiere reconditioneaza calculatoare si apoi le vinde pentru a se sustine (citeste mai multe detalii). As vrea sa cumparam si noi, cititorii acestui blog, 5 calculatoare*, pe care sa le donam Grupului Scolar Tartasesti. Sunt 1000 ron, hai sa-i strangem si sa facem niste copii fericiti.

Cei care simt ca vor sa contribuie cu cel putin 50 ron, aveti datele mai jos. Daca faceti plata prin transfer bancar, ar fi minunat sa treceti la detalii si numele blogului, astfel incat sa pot sa le multumesc personal celor ce au donat.

Ateliere fara Frontiere
Cont pentru donatii: RO74RNCB0079111132030004, BCR agentia Titan Bucuresti sector 3
contact@atelierefarafrontiere.ro

*calculator = unitate centrala, monitor, periferice, sistem de operare Windows XP, Open Office. Totul la doar 200 ron.

Tagged

§ 3 Responses to Ajutam niste copii?"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *