Adina Aldea si Dragos Ilinca

June 10th, 2008

In cazul in care urmariti BasicMarketing.ro si altfel decat printr-un RSS reader, ati observat deja ca saptamana asta s-au produs doua schimbari. Pe scurt, si eu si Ionut ne-am retras din “pozitia” de resident-writers. Am sa vorbesc doar pentru mine, probabil ca va scrie si Ionut despre asta.

A fost o miscare naturala, pe care o aveam in minte din momentul in care am lansat BasicMarketing. Este un pas din strategia pe termen lung a site-ului, asa cum a fost ea gandita initial. In primul rand, am vrut sa ajut la cresterea blogului si prin continut, sa imprim un format de articol care sa insemne mai mult decat un post tipic de blog. Cred ca am reusit si sunt foarte multumit de continutul actual al blogului.

Din punctul meu de vedere, este de departe cel mai bun blog de marketing de la noi, targetul principal ramanand studentii si, daca vreti, marketerii wanna-be. De fapt, despre asta e vorba, despre “basic marketing”. E nevoie sa stim bazele ca sa avem pe ce construi.

In al doilea rand, am asteptat sa gasesc oamenii potriviti, resident-writers care ar putea pastra calitatea continutului cel putin la nivelul de pana acum. Din nou, se pare ca am ajuns la o formula buna.

Asadar, in locul meu si al lui Ionut au intrat (in ordine) Dragos Ilinca si Adina Aldea. Ei s-au alaturat echipei deja existente: Ovidiu Miron si Cristina Murgoci.

Ambii au experienta in marketing. In plus, Dragos Ilinca este co-fondator si asociat in agentia de marketing Metromind si co-fondator al uberVU. Adina e asistent universitar in Iasi, la Facultatea de Stiinte ale Comunicarii, coautor al unei carti si a lucrat ca PR Executive la o revista. Cititi mai multe pe paginile lor personale de pe BasicMarketing.

Cum spuneam, pentru mine a fost o miscare naturala dar si necesara. Din acelasi motiv am ales sa nu ma implic ca autor pe empower.ro. Probabil vor mai fi cateva astfel de decizii in urmatoarea perioada, e parte dintr-un proces de restrangere a focusului. Incerc sa ma concentrez si mai mult decat pana acum pe bookblog.ro si tarabacucarti.ro.

Tagged

§ 0 Responses to Adina Aldea si Dragos Ilinca"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *