A fost liniste si am iubit mult

May 21st, 2008

1. Zilele astea am inceput sa iubesc cu adevarat RDS-ul. I-am iubit cam de zece ori pe zi pe toti angajatii si tocmai ma gandeam sa-mi extind dragostea si la rudele lor. Nu vreau sa scriu mai multe acum, poate intr-un post viitor. Oricum, sunt probleme care tin de competenta, si de subtilitatea exagerata cu care aceasta se incapataneaza uneori sa ne arate ca exista. Ideea e ca am revenit si se pare ca am reusit sa facem si bookblog-ul sa functioneze cum trebuie. Multumesc oficialilor Yahoo Romania pentru ajutorul acordat (a cata oara sa fie?). Mersi, Bobby. :)

2. Maine sunt din nou la Open Coffee Bucharest, de la ora 9:00, Cafepedia Universitate. Nu voi putea sta pana la sfarsit, zbor la o alta super intalnire. It’s gonna be huge. :)

3. Tot maine ma duc sa mai invat putina comunicare nonverbala, la inAction.

5. Vineri sunt la o superconferinta, Writing Your Own Legend. Suna foarte tare. Sa vedem.

6. Cei interesati de industria online, dati o fuga la Mircea sa vedeti care e unul dintre principalele motive pentru care nu functioneaza lucrurile. Are dreptate.

7. Fiti atenti ca Luminita chiar se pricepe. Analiza a stilurilor vestimentare (si nu numai), pentru Sorin Oprescu si Cristian Diaconescu. Pe Empower.ro

8. Am terminat de jurizat sectiunea de bloguri de la Olimpiadele Comunicarii, am fost la petrecere si mi s-a parut foarte misto totul. Felicitarile merg la Dragos si echipa.

9. Am fost si pe la Antena3 intre tmp. Nu stiu de ce, dar am asa o senzatie ca pentru asta ar trebui sa ii multumesc si lui Vlad :). In curand aparem si la TVR1. E prima aparitie pe sticla a lui Silviu Man ca “purtator de cuvinte” al bookblog.ro (asta e functia de pe cartea lui de vizita). Printre altele, imi place cum vorbeste la un moment dat atat de fluent despre nimic. Are stofa de PRist. :) Doamnelor, domnilor, viitoarea legenda: Silviu Man.


[youtube] de pe la minutul 1 incolo. Si retineti ca nu ma cheama Cristian. :)

Tagged

§ 0 Responses to A fost liniste si am iubit mult"

 • Ionut Ciurea says:

  Bravo. Bravo! ;)

 • julya says:

  Andrei, imi pare rau pentru tine, dar se refereau la Cristian Rosca – intreprinzatorul care avea magazinul de produse erotice :). Se poate face usor confuzia de nume pentru cei care cunosc membrii bookblog, pentru ca trecerea de laprezentarea unui site la altul este rapida.
  Oricum, BRAVO!!!

 • Andrei Rosca says:

  julya: da, evident ca la el se refereau :)
  si banuiesc ca ai vrut sa zici ca se poate face usor confuzia pt cei care NU cunosc bookblog-ul. :)
  multumim.

 • julya says:

  Da Andrei, lipseste acel NU, imi cer scuze de omisiune :)

 • gabi says:

  E minunat ca ai sprijinul oficialilor Yahoo iar Boby,atunci cand zambeste, ochii lui stralucesc.E un zambet rarisim care spune, spune…pentru cei care pot deslusi acolo.

  Ce bine mi-ar prinde si mie un pic de curatenie de primavara in comunicarea nonverbala :) (te invidiez, dar la modul frumos si ar fi superb daca timpul ti-ar permite sa ne aduci cateva impresii de la InAction)

  Si…Luminita se pricepe !

  Iar Mircea le zice pe bune! :)

  Dragos e superb si el. Spune bine atunci cand “Le multumesc tuturor celor care, in mod gratuit, m-au ajutat sa invat ceva de-a lungul vietii.”

  Felicitari pentru aparitiile pe sticla :)
  Mai, mai, numai lucruri fainutze :)si un titlu pe cinste :)

 • man says:

  draga […] Rosca (sic!), trec angelic peste greul cuvant “PR”-ist pe care mi l-ai agatat de gatul meu fragil de mic ‘telectual de moda veche si te intreb : e ceva ce nu ai inteles in manifestul meu de un minut, din Cismigiu? Sunt chestiuni tehnice care te depasesc dpdv al pietei si marketingului? Vrei sa vorbim despre asta? :)

 • Andrei Rosca says:

  nu domnu’ man, nu-i nimic. Am inteles perfect. Probabil ca mai sus a fost vorba de o eroare de exprimare sau ceva… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *