A Beautiful Mind – filmul

March 5th, 2007

E ceva mai vechi filmul dar cred ca e in top5-ul meu. Este si motivul pentru care Russell Crowe imi place atat de mult. Daca nu l-ati vazut, cautati filmul asta. Face toti banii mai ales daca incercati sa faceti o paralela intre Russell in Gladiator si Russell in A Beautiful Mind.

La un moment dat, Crowe o intreaba pe Jennifer Connelly, iubita lui din film, daca e sigura ca il iubeste. Dialogul e foarte misto (o parte din el apare si in trailer-ul de mai sus)

“How big is the universe?”; “Infinite”; “How do you know for sure?”; “I don’t! I just believe it.”; “It’s the same with love I guess…”

Tagged

§ 0 Responses to A Beautiful Mind – filmul"

 • Ilie says:

  Este printre cele mai tari filme pe care le-am vazut. M-a….. marcat filmul. E genial. Sfarsitul e Esentza… Sfarsitul e…. Infinit…. :-)

 • mihai says:

  Pacat ca filmul nu a beneficiat de mai multa publicitate, iar multi din care l-au privit nu au fost prea incantati sau chiar au facut misto-uri pe seama personajului interpretat de Crowe.

  Eu l-am considerat totusi un film dureros, avand in vedere ca am cunoscut cazuri de astfel de oameni, cazuri pe care le-am tratat superficial, fara sa incerc sa inteleg ce se intampla in mintea respectivei persoane. Dupa ce am vazut filmul, am realizat ca de cele mai multe ori am gresit si ca in loc sa ajut persoana respectiva cu privire la normalitatea asa cum o vedeam eu, ii faceam mai mult rau, adancindu-i perceptiile.

  Si filmul asta m-a facut sa privesc aproape orice tine de mintea umana (memoria, sentimentele, trairile) ca fiind lucruri relative, fiecare percepe in mod diferit anumite lucruri, mai ales cele materiale.

 • Ioana S. says:

  Am vazut filmul de doua ori si l-as mai revedea…am plans la final, being stupefied, petrified, mortified by it. Excelenta si interpretarea

 • Angelov says:

  Frumos film..si yo am plans la el…cre`ca singuru` la care am plans :|

 • radu says:

  Prima vizionare: super film!
  A doua vizionare pentru mine, prima pentru altcineva: da, a fost un film frumos…
  A treia (pe la ProTv cred): bai, hai sa bem o bere!

  Overall mi-a placut :)

 • pe mine sfarsitul nu m-a impresionat chiar asa de mult

  era pe fatza ca trebuie sa fie o smecherie, ceva

  m-ar fi surprins daca nu incerca regizorul sa se joace cu noi

  e din categoria culturii de tip “coehlo”, aparent intelectual, dar de fapt tot o manea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *