2Parale aduce in Romania cursurile de marketing online Market Motive

April 10th, 2012

Nu stiu daca ati mai citit sau nu prin alte parti, insa vreau sa ma asigur ca nu ratati asta. Mi se pare foarte misto ca in sfarsit exista o astfel de optiune de educare intr-o piata in care (mult) prea multe lucruri sunt facute dupa ureche. Din comunicat:

“2Parale, cea mai mare retea de marketing afiliat romaneasca, a devenit unic distribuitor autorizat in Romania al cursurilor Market Motive, lider mondial in traininguri de marketing online. Cursantii vor avea ocazia de a invata SEO, Web Analytics, PPC Advertising sau Social Media de la profesionisti de top la nivel international in online.

Avinash Kaushik – autorul unora dintre cele mai vandute carti de Web Analytics si evanghelist Analytics pentru Google, Bryan Eisenberg – cunoscut ca specialist de top in marketing online si optimizarea conversiilor, Brad Geddes – guru in PPC Advertising si Greg Jarboe – pionier in PR-ul online sunt cativa dintre mentorii care vor dezvalui romanilor din know-how-ul si experienta lor.

Cursurile Market Motive vor permite specialistilor din Romania sa obtina o certificare in marketing online recunoscuta la nivel international. In plus, companiile ai caror angajati vor absolvi aceste traininguri vor putea utiliza diplomele si badge-urile Market Motive in materialele de marketing, bucurandu-se astfel de un avantaj competitiv pe piata autohtona si nu numai. Prin 2Parale, cursantii Market Motive vor beneficia de discount-uri importante fata de preturile de lista, negociate special pentru piata din Romania.” Detalii mai multe gasiti aici.

Tagged

§ 2 Responses to 2Parale aduce in Romania cursurile de marketing online Market Motive"

  • Well, nu aflasem inca despre aceste cursuri dar cred ca e o oportunitate buna pentru cei interesati de domeniu. :)

  • Corina says:

    Este o oportunitate buna dar din pacate oamenii de rand nu si le pot permite. Aici e problema ca majoritatea celor ce fac aceste cursuri au si banii necesari. Un tanar ce e interesat, nu poate face nimic deorece ii este practic imposibil sa platesca aceste sume. Nu e un repros, dar poate e nevoie si de oamenii ce sa nu ceara bani pe performanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *