25 Februarie. Dimineata de coaching.

February 18th, 2012

V-am mai recomandat aici evenimente la care vorbea Mihai Stanescu, v-am mai recomandat la un moment dat chiar si o dimineata de coaching. Sunt unul dintre oamenii care au simtit puterea coaching-ului din ambele directii si ce pot sa spun cu siguranta este ca toti avem nevoie de asta, la un moment dat.

Cu toate astea, putini stiu ce inseamna coaching, si mai putini apeleaza la el. Uneori bariera tine de bani, alteori de timp, de cele mai multe ori insa tine de niste autolimitari din capul nostru. Sambata care vine, pe 25 februarie, intre orele 10 si 14:00 Mihai tine o dimineata de coaching pe tema construirii relatiilor de succes. Mai multe detalii despre participare, pret si inscriere gasiti la Mihai. E un eveniment pe care vi-l recomand.

Tagged ,

§ 3 Responses to 25 Februarie. Dimineata de coaching."

  • Madalin says:

    Cat de folositoare imi poate fi aceasta sedinta de coaching daca, momentan, nu am o afacere si sunt cam in plop legat de unii termeni ce tin de business?

  • Andrei Rosca says:

    Eu zic ca iti va fi. Nu e o sedinta de coaching de business, chiar daca multe se aplica si in business.

  • andrei says:

    “putini stiu ce inseamna coaching”..intradevăr şi mai confuz e termenul mai ales dacă nu poţi explica nici ce înseamnă trainning. De exemplu eu am diploma de formator a.k.a trainer, dar de coaching tot nu pot spune cu ce diferă de trainning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *